Retourner au contenu. | Retourner à la navigation

STEF-TFE
 
Accueil > HR-beleid > HR-beleid
Actions sur le document

HR-beleid

HR-beleid

Hoofdartikel

U bent een jong gediplomeerde


U wilt zich verdiepen in de kern van ons vak: de logistiek van gekoelde producten. U doorloopt eerst een operationele fase, hetzij om daar te blijven en er verder te groeien, hetzij om u te ontwikkelen in de richting van andere interdisciplinaire of hiërarchische functies ...

U bent een ervaren manager


U bent betrokken, u heeft gevoel voor resultaat en bedrijfsbeheer, goede sociale vaardigheden, teamspirit en u deelt de waarden van de groep (respect voor de klant, voldoen aan zijn verwachtingen / behoeften, veeleisendheid op het gebied van innovatie en op operationeel vlak, gerichtheid op rentabiliteit en de economie, waardering voor de medewerkers, verantwoordelijkheidsgevoel en inachtneming van afspraken, bescheidenheid, een ethische instelling, respect voor het milieu en enthousiasme).

Het beheersen van één of meerdere talen (Engels, Spaans, Portugees, Duits, Nederlands of Italiaans) en het uitvoeren van zowel nationale als internationale verplaatsingen zijn bijkomende voordelen voor uw professionele ontwikkeling.

U hebt de mogelijkheid om zich op een natuurlijke wijze te ontwikkelen binnen onze groep.


Onze vacatures worden vermeld op onze website, op websites zoals - APEC, Cadremploi…- en in de pers. De CV's die via deze website worden ontvangen kunnen geraadpleegd worden door alle wervingsverantwoordelijken van de groep.