Skip to main content

Populaire inhoud

Ons netwerk

Dankzij de strategische ligging van onze vestigingen in België en Europa bevinden we ons in de nabijheid van de producenten en distributeurs. Zo kunnen we onze klanten helpen om duurzame oplossingen te ontwikkelen.

53 000

m² transport- en logistieke diensten

700

medewerkers

300

koelwagens

Carte connexion

Een uniek netwerk in Europa

Sinds onze oprichting in 1920 heeft de STEF Groep voortdurend geëvolueerd om de beste diensten aan onze klanten te bieden. Vandaag zijn we de Europese marktleider op het gebied van gekoelde producten. Dagelijks werken we eraan om verse, bevroren of temperatuurgevoelige producten veilig, op tijd en van hoge kwaliteit van de producenten naar de consumenten te vervoeren.

Op het kruispunt van Europa neemt het STEF-netwerk in België een bevoorrechte positie in voor internationaal stromen door heel Europa. Onze vestigingen in de buurt van productiecentra stellen ons ook in staat om te voldoen aan de behoeften van onze nationale klanten. We zijn in staat om een volledig scala aan diensten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de markt van onze klanten.

Onze locaties

Onze aanwezigheid in België

Ons netwerk omvat meer dan zeven STEF-locaties verspreid over het Belgische grondgebied, gespecialiseerd in het transport en de logistiek van voedingsproducten.

In Wallonië hebben we twee logistieke en transportcentra in Saintes, een logistieke vestiging in Charleroi, evenals een gloednieuw massificatiecentrum in Tubize

Onze aanwezigheid in Vlaanderen wordt verzekerd door onze transportlocatie in Nazareth, nabij Gent. 
Tot slot is onze aanwezigheid in Vlaanderen versterkt door de recente overname van de twee sites van TransWest in Oostkamp.

Présence Belgique