Skip to main content

Populaire inhoud

pourquoi STEF

Waarom werken bij STEF

Wilt u deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat betekenis geeft aan uw beroep? Bij ons krijgt u de kans om bij te dragen aan een fundamentele missie binnen hechte en solidaire teams, gedreven door de drang naar uitmuntendheid.

Nos missions

Een zinvolle missie delen

Elke dag werken onze 22.000 medewerkers in het hart van de voedselwereld in 8 landen in Europa. Hun missie? Samen de uitdaging van just-in-time aangaan. Ze slagen hierin dankzij hun professionaliteit en teamgeest. Transport, opslag in gereguleerde omgeving, verpakking, anticipatie op tekorten, orderpicking, producttraceerbaarheid... met grote nauwkeurigheid nemen ze zo de verantwoordelijkheid op zich voor de voedingsproducten die we allemaal consumeren in België, zowel in onze logistieke magazijnen als op onze transportsites.

Ontdek onze functies

STEF is het ideale bedrijf voor u als:

  • U enthousiast en ondernemend bent
  • U bij het uitvoeren van uw taken proactief en veeleisend bent
  • U gemotiveerd raakt door nieuwe uitdagingen
  • U nieuwe avonturen wilt beleven
  • U zich binnen onze waarden kunt herkennen
Zin om bij ons aan de slag te gaan
STEF employé
nos activités

Deelnemen

Wij zijn toegewijd aan onze werknemers, daarom kunnen zij deelnemen in het succes van het bedrijf: werknemers kunnen aandeelhouders worden. Dit systeem is een wezenlijk onderdeel van de geschiedenis en de bedrijfscultuur van de groep. Wij beschouwen een hoog aantal aandeelhoudende werknemers als een instrument om de doeltreffendheid van STEF binnen haar activiteit te versterken. Dit model weerspiegelt al 25 jaar de betrokkenheid van de groep bij zijn medewerkers.

Diversiteit, een prioriteit

STEF is zich ervan bewust dat diversiteit een troef is en de drijvende kracht achter efficiëntie. Onze onderneming stimuleert een bedrijfscultuur die alle soorten diversiteit respecteert: zichtbaar en onzichtbaar. Iedereen krijgt binnen de organisatie dezelfde mogelijkheden voor toegang tot werk en ontwikkeling, in alle landen waar de groep actief is. STEF wil dat iedereen zich op zijn plaats voelt en zijn potentieel ten volle kan ontwikkelen. Een speciaal team, dat onder de HR directie valt, ziet erop toe dat deze principes worden nageleefd en bevorderd.

Stef.jobs
diversité
évoluer chez STEF

Middelen beschikbaar stellen

Ons opleidingsbeleid is gericht naar de toekomst. Wij bereiden ons voor op transformaties en behoeften van de arbeidsmarkt. Zo vergroten we de inzetbaarheid en het enthousiasme van de teamleden. Dankzij gecertificeerde opleidingsprogramma’s, is het mogelijk om u intern te ontwikkelen. Hiermee worden zowel persoonlijke als professionele competenties verrijkt. 70 % van de kader- en directiefuncties worden via interne promotie ingevuld. Werknemers, op alle niveaus, worden gedurende hun hele carrière begeleid. Met deze begeleiding kunnen medewerkers zich ervan verzekeren dat hun verlangens overeenkomen met de behoeften van STEF. Begeleiding schept de voorwaarden voor een sterke betrokkenheid.

Solliciteer op onze site

Om verder te gaan