Skip to main content

Populaire inhoud

Onze bestaansreden

Sinds de oprichting van STEF in 1920 worden wij gedreven door een sterk ondernemingsproject : 
de voedselvoorziening van de bevolking verzekeren.

Teams die zich dagelijks inzetten voor duurzame en veilige toegang tot voedseldiversiteit voor iedereen. 

Onze bestaansreden weerspiegelt wie we zijn, wat ons onderscheidt en wat ons drijft. Het drukt de visie en ambitie van onze Groep uit. Het bevestigt de economische en sociale rol die ons bedrijf vervult. Het is de gemeenschappelijke noemer van de ambities van alle medewerkers en managers. 

De bestaansreden van de STEF Groep


Teams die zich dagelijks inzetten om duurzame en veilige toegang tot een gevarieerd voedselaanbod voor iedereen te garanderen.

Onze manifest

Al meer dan 100 jaar zorgen wij voor een essentiële missie : de voedselvoorziening van miljoenen Europeanen garanderen. Wij zitten in het hart van de voedingsketen. Wij bewaren, verpakken en vervoeren de producten die dagelijks hun weg naar het bord van de consument vinden. 

Wij werken samen met producenten, distributeurs en restauranthouders. Wij voorzien miljoenen consumenten die aan hun wensen en eisen voldoen.

Wij stelen ons ten dienste van onze klanten met enthousiasme, respect, betrouwbaarheid en prestaties. Wij zijn trots om onze klanten te helpen groeien en hun partner te zijn om nieuwe markten te bereiken. Samen met hen bouwen we aan de Supply Chain van morgen, steeds betrouwbaarder, verbonden en met respect voor het milieu.

Wij zetten ons elke dag in om onze activiteiten te verduurzamen, zodat ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten van divers voedingsaanbod.

Wij zijn STEF. We zijn met meer dan 20.000 collega’s en wij zijn gedreven om iedereen de vrijheid te bieden om in alle vertrouwen te eten wat hij of zij lekker vindt.

De 3 pijlers van ons bestaansreden

Mensen dienen

Sinds 1920 stellen wij onze expertise ten dienste om consumenten van voedsel te voorzien. Samen werken we eraan dat Europeanen iedere dag met vertrouwen hun voedsel kunnen eten. Door onze bevlogen teams kunnen we goede relaties op bouwen met al onze belanghebbenden. Zo besteden wij veel aandacht aan onze klanten en werknemers en delen zij in ons succes.

Creëren we waarde

In hart centrum van de voedselketen spelen wij een essentiële rol: wij genereren added value voor alle spelers in de voedselindustrie. Door producenten, distributeurs en restauranthouders met elkaar te verbinden, bieden wij effectieve oplossingen waarmee we:

• de integriteit en veiligheid van voedselproducten kunnen waarborgen,

• kunnen reageren op veranderingen in de markt en de consumptiepatronen,

• de ontwikkeling van onze klanten kunnen begeleiden en voor hen de toegang tot alle regio’s in Europa makkelijker kunnen maken.

Duurzame verbintenissen

Onze missie om mensen van voedsel te voorzien geeft ons een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een verantwoordelijkheid die ons ertoe verplicht onze energie te stoppen in een duurzame voedingsindustrie, met respect voor het milieu en de mensen, elke dag opnieuw. Wij willen een verantwoordelijke leider zijn in onze sector en een rolmodel worden in het verbeteren van de CO2 voetafdruk.

Onze waarden

Enthousiasme
Onze missie om de mensen te dienen is zinvol, daarom voeren wij die optimistisch en vol trots uit


Respect
Luisteren en betrokkenheid zijn de sleutel tot ons langdurige vertrouwen met onze klanten, werknemers, partners en alle belanghebbenden.  

 

Betrouwbaarheid
In ons dagelijks werk zetten wij ons maximaal in en gaan we deskundig te werk. We hanteren hierbij hoge standaarden. 

 

Prestaties
Wij worden gedreven door een voorliefde voor ondernemerschap en uitdagingen. Om de ontwikkelingen in onze sector bij te houden en de groei van onze Groep te bewerkstelligen, hanteren wij ambitieuze doelstellingen en investeren wij in de middelen om die te realiseren. 

valeurs