Skip to main content

Populaire inhoud

Onze bestaansreden

Sinds de oprichting van STEF in 1920 worden wij gedreven door een sterk ondernemingsproject : 
de voedselvoorziening van de bevolking verzekeren.

Teams die zich dagelijks inzetten voor duurzame en veilige toegang tot voedseldiversiteit voor iedereen. 

Onze bestaansreden weerspiegelt wie we zijn, wat ons onderscheidt en wat ons drijft. Het drukt de visie en ambitie van onze Groep uit. Het bevestigt de economische en sociale rol die ons bedrijf vervult. Het is de gemeenschappelijke noemer van de ambities van alle medewerkers en managers. 

Onze manifest

Al meer dan 100 jaar zorgen wij voor een essentiële missie : de voedselvoorziening van miljoenen Europeanen garanderen. Wij zitten in het hart van de voedingsketen. Wij bewaren, verpakken en vervoeren de producten die dagelijks hun weg naar het bord van de consument vinden. 

Wij werken samen met producenten, distributeurs en restauranthouders. Wij voorzien miljoenen consumenten die aan hun wensen en eisen voldoen.

Wij stelen ons ten dienste van onze klanten met enthousiasme, respect, betrouwbaarheid en prestaties. Wij zijn trots om onze klanten te helpen groeien en hun partner te zijn om nieuwe markten te bereiken. Samen met hen bouwen we aan de Supply Chain van morgen, steeds betrouwbaarder, verbonden en met respect voor het milieu.

Wij zetten ons elke dag in om onze activiteiten te verduurzamen, zodat ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten van divers voedingsaanbod.

Wij zijn STEF, onze 22 000 collega's, zijn gedreven om iedereen de vrijheid te geven om zorgeloos te genieten van voeding

De 3 pijlers van ons bestaansreden

Wij worden gedreven door één roeping : MENSEN DIENEN

Sinds 1920 stellen wij, gedreven door gemeenschappelijke waarden en cultuur, onze expertise ten dienste van de voedselvoorziening van de bevolking. Samen werken wij eraan om ervoor te zorgen dat de bevolking vertrouwen heeft in de voedingsproducten die ze elke dag verbruiken. 

Dankzij de inzet van onze teams kunnen wij menselijke relaties van vertrouwen en wederkerigheid opbouwen met al onze belanghebbenden. Dit wordt bereikt door te zorgen voor onze klanten en werknemers en de vruchten van ons succes met hen te delen. 

Un

Door onze klanten met elkaar te verbinden CREËREN wij WAARDE

In het centrum van de voedselvoorzieningsketen spelen wij een essentiële rol : wij genereren toegevoegde waarde voor alle spelers in de voedingswereld. Door producenten, distributeurs en restauranthouders op een duurzame manier met elkaar te verbinden, bieden wij doeltreffende oplossingen die :

  • de integriteit en veiligheid van voedingsproducten garanderen, 
  • inspelen op de veranderingen van de markt en consumptiepatronen, 
  • de ontwikkeling van onze klanten ondersteunen door hun toegang tot alle Europese grondgebieden te vergemakkelijken.
deux

Wij vertalen onze DUURZAME ENGAGEMENTEN in daden

Onze missie om de bevolking te voorzien van voedingsmiddelen geeft ons een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een verantwoordelijkheid die ons ertoe verplicht onze energie elke dag in dienst te stellen van een meer deugdzame voedingswereld, met respect voor het milieu en de mensen

Daarom willen wij binnen onze sector verantwoordelijke leiderschap belichamen door een model te worden voor het verbeteren van onze ecologische voetafdruk. 

trois

Onze waarden

Enthousiasme
Omdat onze missie ten dienste van de bevolking zinvol is, voeren wij die met trots en optimisme uit. 


Respect
Luisteren en betrokkenheid zijn de sleutel tot ons langdurige vertrouwen met onze klanten, werknemers, partners en alle belanghebbenden.  

 

Betrouwbaarheid
In de missies die wij dagelijks uitvoeren, tonen wij maximale inzet en zorgen wij ervoor dat wij handelen met hoge normen en deskundigheid. 

 

Performanties
Wij worden gedreven door zin voor ondernemerschap en uitdaging. Om de veranderingen in onze sector bij te houden en de ontwikkeling van onze Groep te waarborgen, stellen wij ons ambitieuze doelen en geven wij onszelf de middelen om die samen te bereiken. 

Onze waarden