Skip to main content

Populaire inhoud

Prijzen en onderscheidingen

STEF onderscheiden met Gouden ECOVADIS medaille

Lees meer
environnement
Wist je dat ?

Geconditioneerd vervoer staat voor uitdaging door nieuwe EU-verordening F-gassen

Lees meer
Passerende vrachtwagens

Onze bestaansreden ​​en onze waarden

Sinds de oprichting van STEF in 1920 worden wij gedreven door een sterk ondernemingsproject : de voedselvoorziening van de bevolking verzekeren.

De bestaansreden van de STEF Groep


Teams die zich dagelijks inzetten om een duurzame en veilige toegang tot voedseldiversiteit te waarborgen voor iedereen.

Ons manifest

Al meer dan 100 jaar staan wij voor een essentiële missie: de voedselvoorziening voor miljoenen Europeanen veiligstellen.

We staan in het hart van de voedselketen. Wij bewaren, verpakken en vervoeren de producten die dagelijks op ons bord liggen.

Wij werken hand in hand met producenten, distributeurs en restauranthouders. Wij voorzien miljoenen consumenten van voedsel dat voldoet aan hun behoeften en verplichtingen.

Wij staan ten dienste van onze klanten met enthousiasme, respect, betrouwbaarheid en prestaties. Onze trots? Wij ondersteunen de groei van onze klanten en helpen hen om nieuwe markten te bereiken. Samen met hen vinden wij de supply chain van de toekomst uit, die steeds betrouwbaarder, meer verbonden en milieuvriendelijker wordt.

Wij zetten ons elke dag in, in ons bedrijf en onze sector, om een meer verantwoorde koers te varen. Zodat ook toekomstige generaties altijd kunnen blijven kiezen wat zij eten.

Wij zijn STEF. We zijn met meer dan 20.000 collega’s en wij zijn gedreven om iedereen de vrijheid te bieden om in alle vertrouwen te eten wat hij of zij lekker vindt.

De 3 pijlers van ons bestaansreden

Mensen dienen

Sinds 1920 stellen wij onze expertise ten dienste om consumenten van voedsel te voorzien. Samen werken we eraan dat Europeanen iedere dag met vertrouwen hun voedsel kunnen eten. Door onze bevlogen teams kunnen we goede relaties op bouwen met al onze belanghebbenden. Zo besteden wij veel aandacht aan onze klanten en werknemers en delen zij in ons succes.

To serve people

Creëren we waarde

In hart centrum van de voedselketen spelen wij een essentiële rol: wij genereren added value voor alle spelers in de voedselindustrie. Door producenten, distributeurs en restauranthouders met elkaar te verbinden, bieden wij effectieve oplossingen waarmee we:

  • de integriteit en veiligheid van voedselproducten kunnen waarborgen,
  • kunnen reageren op veranderingen in de markt en de consumptiepatronen,
  • de ontwikkeling van onze klanten kunnen begeleiden en voor hen de toegang tot alle regio’s in Europa makkelijker kunnen maken.
Creating value

Duurzame verbintenissen

Onze missie om mensen van voedsel te voorzien geeft ons een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een verantwoordelijkheid die ons ertoe verplicht onze energie te stoppen in een duurzame voedingsindustrie, met respect voor het milieu en de mensen, elke dag opnieuw. Wij willen een verantwoordelijke leider zijn in onze sector en een rolmodel worden in het verbeteren van de CO2 voetafdruk.

Sustainable commitment

Onze waarden

Enthousiasme

Onze missie om de mensen te dienen is zinvol, daarom voeren wij die optimistisch en vol trots uit

Respect

Luisteren en betrokkenheid zijn de sleutel tot ons langdurige vertrouwen met onze klanten, werknemers, partners en alle belanghebbenden.  

Betrouwbaarheid

In ons dagelijks werk zetten wij ons maximaal in en gaan we deskundig te werk. We hanteren hierbij hoge standaarden. 

Prestaties

Wij worden gedreven door een voorliefde voor ondernemerschap en uitdagingen. Om de ontwikkelingen in onze sector bij te houden en de groei van onze Groep te bewerkstelligen, hanteren wij ambitieuze doelstellingen en investeren wij in de middelen om die te realiseren. 

Meer informatie 

Onze oplossingen

Lees verder

Onze commitment

Ontdek