Skip to main content

Populaire inhoud

Prijzen en onderscheidingen

STEF onderscheiden met Gouden ECOVADIS medaille

Lees meer
environnement
Wist je dat ?

Geconditioneerd vervoer staat voor uitdaging door nieuwe EU-verordening F-gassen

Lees meer
Passerende vrachtwagens
Foodservice

Foodservice

Aandacht voor onze klanten en flexibiliteit staan voorop

In foodservice groeit de behoefte aan op maat gemaakte diensten om tegemoet te komen aan de steeds hogere verwachtingen van consumenten. Wij bieden slimme services en zijn sterk vertegenwoordigd in de out-of-home-markt in Europa.

Vrachtwagens

Onze logistieke pijlers 

  • Temperatuurbeheersing: Het handhaven van de juiste temperatuur is cruciaal voor het behoud van de kwaliteit en veiligheid van voedingsproducten. Tijdens het transport en de opslag garanderen wij de juiste temperatuurcondities om bederf te voorkomen.
  • Traceerbaarheid: Om de herkomst en omstandigheden van voedselproducten altijd te kunnen achterhalen, staat traceerbaarheid van producten in het logistieke proces hoog in het vaandel.
  • Hygiëne: Hygiëne is essentieel om voedselproducten te beschermen. Wij houden onze transport- en opslagfaciliteiten goed schoon, zodat de voedselproducten tijdens het transport niet in contact komen met vervuilende stoffen.
  • Levertijden: Snelheid en op tijd leveren zijn cruciaal. Alleen zo kun je als foodservice-partij op tijd bereiden en serveren, menu's samenstellen en op tijd leveren aan je klanten. 
  • Capaciteit en flexibiliteit: Als foodservice-partij heb je vaak grote(re) hoeveelheden voedselproducten nodig, vooral tijdens piekmomenten. Wij doen er alles aan om op elk moment voldoende capaciteit te hebben en snel te kunnen reageren op plotselinge veranderingen in de vraag.
Contact

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 

Contact

Onze expertise 

Eén bestelling, één levering, één factuur

Retourlogistiek systeem 

De kracht van STEF: nationale en internationale dekking

Anticiperen op nieuwe regelgeving

Ondersteuning voor een duurzame Supply Chain

Onze oplossingen

Nationaal transport

Lees meer

Internationaal transport

Lees meer

Logistiek

Lees meer