Skip to main content

Populaire inhoud

Prijzen en onderscheidingen

STEF onderscheiden met Gouden ECOVADIS medaille

Lees meer
environnement
Wist je dat ?

Geconditioneerd vervoer staat voor uitdaging door nieuwe EU-verordening F-gassen

Lees meer
Passerende vrachtwagens
Pand Bodegraven

STEF in Nederland 

Een transportbedrijf met internationale allure

STEF is sinds 2005 actief op de Nederlandse markt. Inmiddels werken we met zo’n 1.600 medewerkers verdeeld over tien vestigingen in Zeewolde, Heerenveen, Bodegraven, Eindhoven, Tilburg, Deventer, Gieten en Raalte. Van vrachtwagenchauffeur tot IT-specialist, iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan ons doel: voedingsproducten veilig en duurzaam van A naar B brengen.

STEF: Your local gateway to Europe

In 2005 startte STEF in Nederland met het aanbieden van internationale groepage van Nederland naar Zuid-Europa. In 2014 werd Speksnijder Transport in Bodegraven overgenomen. In 2016 volgde de overname van Vers-Express in Eindhoven en werd een minderheidsbelang in Netko Raalte genomen. In 2019 werd Netko volledig ingelijfd en in 2021 volgde de overname van de Nagel activiteiten in Nederland. Sinds januari 2024 is Bakker Logistiek onderdeel van STEF Nederland.  

STEF is een internationale organisatie met vestigingen in 8 Europese landen en een uniek netwerk. Tegelijkertijd hebben we altijd het lokale gevoel weten te behouden. Zo kunnen we onze klanten optimaal bedienen binnen de Nederlandse markt, maar stellen we ook ons netwerk aan hen beschikbaar om nieuwe markten te bereiken.

Contact
Rijdende vrachtwagen

190.000 

m² opslag

650

voertuigen

1.600

medewerkers

Crossdock werkzaamheden

Duurzame ambities

Wij geloven dat blije collega’s zorgen voor tevreden klanten. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de werk-privébalans. De bedrijfscultuur is uniek: Nederlandse nuchterheid en openheid gemixt met de internationale STEF-ambities én een vleug joie de vivre. Want onze Franse roots blijven voelbaar.

Naast tevreden medewerkers vinden wij ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom zijn we gecertificeerd om de opslag en distributie van levensmiddelen op een zo verantwoorde manier uit te voeren. STEF Nederland B.V. is ISO9001:2015 gecertificeerd (centraal begeleiden van de afzonderlijke vestigingen) en heeft de Lean & Green 2nd Star. Onze afzonderlijke sites zijn BRC S&D en SKAL Bio gecertificeerd. 

We zien het als onze plicht om te streven naar zo duurzaam mogelijk transport en logistiek. Een van de programma’s die in dat kader is opgestart is Moving Green. Hierin zetten we belangrijke stappen om in 2030 klimaatneutraal te zijn. 

Contact

2e Lean & Green star

ISO 9001: 2015

BRC S&D

Skal Bio controle

De bestaansreden van het merk STEF Groep

 

Teams die zich dagelijks inzetten voor een duurzame en veilige toegang tot voedseldiversiteit voor iedereen.

Onze 4 waarden uitgedragen door 22.000 collega's

Enthousiasme

Zinvolle missies, uitgevoerd met trots en enthousiasme!

Respect

Relaties gebaseerd op vertrouwen met werknemers, partners en alle belanghebbenden.

Betrouwbaarheid

Maximale investering, met hoge normen en expertise.

Prestaties

Een voorliefde voor ondernemerschap en uitdaging, wat zich vertaalt in ambitieuze doelen.

Meer weten? 

Onze oplossingen

Lees meer

Werken bij STEF

Lees meer

Contact

Klik hier