Skip to main content

Populaire inhoud

Prijzen en onderscheidingen

STEF onderscheiden met Gouden ECOVADIS medaille

Lees meer
environnement
Wist je dat ?

Geconditioneerd vervoer staat voor uitdaging door nieuwe EU-verordening F-gassen

Lees meer
Passerende vrachtwagens
Bakker
Overname
04/01/2024
De verwachte leestijd is 1 minuut

STEF Groep rondt overname van Bakker Logistiek af

Bakker

Na het positieve advies van de Nederlandse mededingingsautoriteiten en de afronding van de wettelijke inspraakprocedures, kondigt de STEF Groep de overname aan van de activiteiten van Bakker Logistiek vanaf vandaag. Deze overname is in lijn met de strategie van de STEF Groep als pure speler in de 
voedingsmiddelenketen in Europa. Het versterkt het territoriale netwerk van de Groep en de dekking van alle productie- en consumptiegebieden van het land. Ook worden de diensten van de Groep op het gebied van voedingsmiddelen uitgebreid met transport, logistiek en verpakkingsactiviteiten.

We zijn zeer verheugd om de teams van Bakker Logistiek officieel te verwelkomen bij de STEF Groep. De nieuwe 
entiteit die we gaan creëren zal een belangrijke aanwinst zijn ten dienste van al onze klanten en zal ons 
positioneren als een belangrijke speler op het gebied van transport, logistiek en verpakkingsactiviteiten 
van voedingsmiddelen in Noord-Europa.

Christophe Gorin
General Manager Noord-Europa van de STEF Groep

Vandaag markeert weer een belangrijke mijlpaal voor de ontwikkeling van STEF in Nederland. Onze gedeelde waarden en toewijding aan een sterke en duurzame toeleveringsketen zullen ertoe leiden dat we gezamenlijk een nieuwe aantrekkelijke waardepropositie ontwikkelen om de nationale en internationale ontwikkeling van onze industriële klanten en retailers te ondersteunen.

Johan Geurts
Managing Director van STEF Nederland

STEF in Nederland

STEF is sinds 2014 gevestigd in Nederland en is gespecialiseerd in transport en logistieke diensten voor voedingsmiddelen (gekoeld en diepgevroren). 

STEF Nederland heeft 400 medewerkers en meer dan 100 voertuigen. Het opereert vanuit 4 vestigingen op 3 locaties: Bodegraven, Eindhoven en Raalte.

STEF Nederland
Bakker Groep logo

BAKKER Logistiek, een vierde generatie familiegroep, is gespecialiseerd in transport, logistiek en verpakkingsdiensten voor voedingsmiddelen (ambient en gekoeld) in Nederland. Het is één van de grootste temperatuur gecontroleerde bedrijven in het land, met 1.400 medewerkers en een vloot van 325 voertuigen, voor een gezamenlijke omzet van €150m. BAKKER Logistiek heeft 6 vestigingen op 3 locaties: Zeewolde, Tilburg en Heerenveen, met een oppervlakte van 170.000 m² en 205.000 palletplaatsen en 2 dedicated winkeldistributieactiviteiten in Deventer en Gieten.